Mortal Instruments Město z kostí ke stažení

Mortal Instruments: Město z kostí je akční fantasy film, jenž byl natočen na motivy knihy od spisovatelky Cassandry Clare. Už podle prvního traileru bylo patrné, že máme dočinění s filmem z kategorie „Twilight“. Mladá dívka objeví nadpřirozené bojovníky, zamiluje se, zachrání svět, atd. Osobně mi tento paskvil z Kanady od režiséra Haralda Zwarta vůbec nevadí a dost se na něho těším :-D.

Mortal Instruments Město z kostí


Hlavní postava, patnáctiletá dívka Clary, žije ve městské části Brooklyn spolu se svou matkou.
Věci naberou rychlý spád, když naše hrdinka v klubu uvidí jako jediná vraždu. Ačkoliv je klub zaplněn až po střechu a vražedný akt by neunikl ani značně podroušenému pijákovi, tak pouze Clary ji viděla. Proč ona a ne ostatní? Protože je special a vidí bytosti z temného světla!

Když ji zmizí máma po zápase s nestvůrou, začne se Clary o Temný svět zajímat více. Je to svět, který existuje hned vedle toho našeho. Jedinou překážkou mezi nebezpečnými monstry, upíry, démony a další havětí z Temného světa a našim světem jsou Lovci stínů, tzv. Andělé. Clary se k lovcům přidává a začíná pátrat po mámě. Mezitím objevuje nové dovednosti a zjišťuje, že matka byla rovněž lovkyní.

Mortal Instruments: Město z kostí (130 min)

Ke stažení zde

Napsat komentář